NOVA LOKACIJA – BEOGRAD

EKO DIV NIŠ osnovana je početkom 2009. godine u Nišu kao mala porodična firma sa jednim zaposlenim i skromnim poslovnim kapacitetom. Predanim radom, a pre svega kvalitetnom uslugom DEZINFEKCIJEDEZINSEKCIJE i DERATIZACIJE firma EKO DIV danas je firma koja upošljava preko dvadeset zaposlenih radnika, raspolaže potrebnim voznim parkom i aparaturom, a svoje usluge pruža na teritoriji cele Srbije.
EKO DIV NIŠ danas ima viziju da nastavi da usluge pruža kvalitetno, da svoj posao obavlja pošteno a da za rezultat ima zadovoljstvo svih korisnika usluga, kako fizičkih lica tako i pravnih lica.

EKO DIV nastavlja svoju viziju pruzanja kvalitetnih usluga DEZINFEKCIJE, DEZINSEKCIJE , DERATIZACIJE I DEVIPERIZACIJE na teritoriji cele Srbije, sada se nalazimo i u Beogradu.

Na inicijativu klijenata zbog pristupacnih cena i kvalitetnih usluga nasa firma je svoje poslovanje prosirila i na teritoriji Beograda.

Naši klijenti su to i očekivali i tražili, samim tim ostajemo verni njima i ocekujemo nove klijente i nove poslovne saradnje. Posetite nas na novoj lokaciji Edvarda Griga 12 ili nas kontaktirajte na 063/783-75-24.