Preventivno korišćenje TREOX-a

TREOX je dezinfekciono sredstvo sa kojim se dobija prirodna i efektivna dezinfekcija koja odgovara širokom spektru primene, bez obzira da li se radi o ličnim, kućnim ili industrijskim zahtevima.

Primena TREOXA je za vas najbolja preventiva! Preventivno korišćenje TREOXA uz konstantnu dinamiku prskanja ( jednom ili dva puta nedeljno ) daje rezultate koji su očigledni jer u našoj praksi se pokazalo gde smo primenjivali TREOX zaraženi COVIDOM 19 gotovo i da nema.

Mogući su pojedinačni slučajevi ali do širenja zaraze ne dolazi zbog redovnog preventivnog tretiranja prostora TREOXOM. Redovno se preventivno dezinfikuju ovim sredstvom Aptiv, Lmb, Iso Plus, ekspoziture Halk banke, Dečija sela, Direkcije za javni prevoz

Potpuno je bezbedan za sve žive organizme i od nemerljivog značaja je činjenica da deluje izuzetno brzo (do 1 min), nema miris, nema boju i neškodljiv je u dodiru sa kožom, sluzokožom, itd.

Takođe, ne manje važno je i činjenica da je vaša celokupna imovina u potpunosti zaštićena (Treox D ne izaziva bilo kakva oštećenja): pultovi, podovi, pokretne stepenice, stolice, kompletan nameštaj kao i imovina unutar kancelarijskog prostora vaših zaposlenih.

Ukoliko je vaš izbor TREOX kao jedna od preventivnih zastita budite sigurni da ste napravili odličan potez, TREOX je ekološki bezopasan i brzo delujući dezinfekcioni koncentrat na bazi vode.